icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 73405
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
10 mars 2019 13:52
3

2 år!!

1 mars 2017 föddes min underbare son Noel. Nu har han hunnit bli 2 år och det firades med feberfrown
Men innan febern kom hann Noel få två födelsedagspresenter av sin mor och far, en rosa skottkärra fylld med sandleksaker och en (i brist på bättre ord då jag inte ved vad leksaken heter) ritplatta. Vi gick ut en sväng på förmiddagen och invigde leksakerna och avslutade med lite fika som vi hade hemma.

På eftermiddagen fick Noel leka med sin farfar medan jag bakade tårta (och den tog tid kan jag säga). På kvällen köpte vi hem thailänsk mat och sedan fick Noel lägga sig för på lördag skulle det vankas kalas! (Trodde vi)

Klockan 22.00 vaknar Noel, jätteledsen och jättevarm. Fredrik tar tempen: 38.9! Det var bara att ställa in kalaset, ge alvedon och hjälpa Noel komma till ro igen. Febern höll sedan i sig helgen ut och på måndag var han feberfri men hostig så han fick vara hemma tisdag också. tisdagen var också feberfri, men den natten var hemsk!!!

Från det att han la sig 20.00 på kvällen så skulle Noel vakna var 20:e minut, helt otröstlig och med stora problem med att kunna somna om. Vi var tämligen trötta på onsdagen, när Fredrik tog tempen och kunde konstatera att febern hade kommit tillbaka då den visade 39.5. Så att han var feberfri igår och feberfri idag gör inte att jag tänker "Hurra, äntligen över"... Vi får vänta och se...

85f5dbed-cf0d-41a2-9bde-87b79dc8db09.JPG

Men hur blev det med tårtan då?
Jo, farmor, farfar och min bror (som redan var på väg upp från Malmö när febern slog till), bestämde sig för att komma över. Noel lekte på som om han inte hade feber och vi åt tårta. Resten av tårtan åkte till Fredriks jobb.
På fredagen hade vi ursprungligen tänkt besöka Stellas lekland för att sätta guldkant på Noels födelsedag, men vi hade en del att fixa inför det (inställda) kalaset så vi bestämde oss för att åka till Stellas på söndagen istället. Nu blev inte det heller av, så när Noel äntligen är kvitt sin förkylning blir det lite sent födelsedagsfirande på Stellas.

Så grattis till min gosse, otur att du blev sjuk...

Gillar

Kommentarer

 • 10 mar 2019 14:58
  paloma

  Grattis till Noel🎈🎈

  Synd att han blev förkyld just när han skulle fylla två, men ni får väl hitta på något roligt när han är helt frisk igen🙂

 • 10 mar 2019 15:36
  MagganD

  Hoppas att gossen kryar på sig!

  Mitt ex gjorde också jättefina siffertårtor åt barnen varje år. Han insåg sitt misstag när äldsta fyllde 10 och ville ha TVÅ tårtor! *skrattar*

 • 16 mar 2019 09:01

  paloma, MdgganD tackar svarar Noel. idag är han helt frisk.... så idag ska vi till Stellas lekland så han får leka av sig

   

  MdgganD kul! ja, en tårta ska dessutom räcka till 10-12 personer... så blir mycjet tårta med 2!

Logga in för att skriva en kommentar.