icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Pro Diabetiker säger läkaren ..till allt annat jag redan har ..nu fins det inten återvändo jag orkar inat ha en sjukdom till uppe på .. 

Nu får det bara vara jag som kommer först och att hitta möster ..rutiner som jag kan följa.. och nu är jag medlem så jag kommer åt alla fineser här inne.

Skall försöka skriva i bloggen om hur långt jag går eller rättare skagt att jag kommer ut och går!
16 augusti 2014 09:45
2

Det är svårt!

Hittar inte fram ..men på måndag skall jag börja med att storhandla mefter att lägga en planering av maten varig måltid med det jag vet jag tycker om att äta. Det fins så många dieter så jag har svårt att välja. Har svårt att följa sådan där planer ..men det måste ju till rutiner o rätt mant för att hålla insulinet i rätt nivå.

Men det undelätta att vara betalande medlem, fins massa att kopiera av alla som räknat ut kalorier mm .så koppi koppi för min del lite här och där till jag hitta något för mig..

 

Gillar

Kommentarer

 • 16 aug 2014 09:50

  Pepp pepp! :)

 • 16 aug 2014 13:21
  Lilltuss

  Visst är det....! ViktVäktarna var värst, tycker jag... Lärde mig aldrig det där - och det ständiga räknandet varenda dag knäckte mig till slut. Kör LCHF + 5:2 nu, vilket är skönt eftersom det känns så enkelt. Jo - liten startsträcka även där, men inte lika lång. 

   

  *PEPP*

Logga in för att skriva en kommentar.