icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Pro Diabetiker säger läkaren ..till allt annat jag redan har ..nu fins det inten återvändo jag orkar inat ha en sjukdom till uppe på .. 

Nu får det bara vara jag som kommer först och att hitta möster ..rutiner som jag kan följa.. och nu är jag medlem så jag kommer åt alla fineser här inne.

Skall försöka skriva i bloggen om hur långt jag går eller rättare skagt att jag kommer ut och går!

Visar poster från augusti 2014

18 augusti 2014 23:39
1

Nya skor!

I dag köpte jag mig ett par nya tränings skor med luftdemtning, det käns lite anorlunda högt på ett vis. Men tanken är att jag skall få mindre ont av att gå, för det är den endamortionsform som jag kan göra slm kroppen fungerar nu.

Köpte nyponpulver...

Läs mer Kommentera
17 augusti 2014 21:20

30 minuter promenad!

Det blev en liten promenad till denna vecka och det är en liten början, jag som älskar att gå och hösten brukar jag vara i bästa form.  Men det är ju inte höst ennu.. 

Har titta lite på mortiondagboen ..har lite svårt att få till den som jag vill ....

Läs mer Kommentera
16 augusti 2014 09:45
2

Det är svårt!

Hittar inte fram ..men på måndag skall jag börja med att storhandla mefter att lägga en planering av maten varig måltid med det jag vet jag tycker om att äta. Det fins så många dieter så jag har svårt att välja. Har svårt att följa sådan där...

Läs mer Kommentera
13 augusti 2014 11:55
1

Jag gjorde det..gick 35 min

Kom  inte enda fram till sjön, men till dammen i alla fall ..och träffa kossorna i hagen. där brukar det gå hästar och jag skulle vilja prova att rida igen, bra mortion.. Men det var när jag var 18 år som jag blev avbockad av en häst och landa mit...

Läs mer Kommentera
9 augusti 2014 12:25
1

Här ingen efter på tok för långt uppehåll!

Denna gång har jag betalt för medlemskapen,  kan nog få ut mycket mer.. det har hänt massor ..men sjukhus besök så nu vet jag bättre.. mer specifikt vad jag har för krämpor.. 

OCH MITT STÖTSTA FEL ÄR HUR JAG LEVER!

Så nu måste jag titta seriös...

Läs mer Kommentera