icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag tror att var och en av oss har en fantastisk potential, långt bortom vad vi kan föreställa oss. Om bara vi har någon som verkligen tror på oss, som hjälper oss att se den potentialen och som utmanar oss att använda den, så tror jag att vi tillsammans kan göra världen till en bättre plats.

Då jag nyligen öppnat dörrarna för www.dagsbergnutrition.com så finns det tyvärr begränsat utrymme för coaching/mentorskap. Snabbast svar om när det finns plats får du genom att maila mig på jesper@jesperdagsberg.com.

 

Min expertis


Prestationsutveckling
Stresshantering
Emotionell kontroll
Individuell coaching
Gruppcoaching
HRV Träning


 

Mina mål
★ 30 Jan 2016 - Utmaning ★
Min första match i thaiboxning

 


Hemsida | Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram
26 August 2014 20:47
2

Vad säger kroppen?

Jag var ute och sprang en runda idag och blev så förvånad när jag efteråt fick ett supersug efter skräpmat. Vilket jag inte ätit på jättelänge och heller inte haft något sug efter. Så jag stannar upp en stund, observerar kroppens signaler och ställer mig frågan:

 - Vad vill kroppen berätta för mig?

Kort sagt så kommunicerade kroppen hunger och min första tanke va tydligen skräpmat, antagligen för att jag brukade lösa "akut" hunger innan med skräpmat. Denna gången valde jag istället att tillåta mig att vara ashungrig ett tag och att lite senare laga riktig mat istället. Det e ju inte så att jag svälter ihjäl om jag väntar en stund med mat.

Konsten här va väl att tillåta alla känslor och tankar att finnas och att inte agera på dom utan bara observera.

 

Gillar

Kommentarer

  • 27 Aug 2014 07:17
    maemal

    Skulle velat trycka på gilla knappen flera gånger! Inspirerande!

  • 26 Aug 2014 20:53
    Rogann

    Bra Gjort!!

Logga in för att skriva en kommentar.