icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag tror att var och en av oss har en fantastisk potential, långt bortom vad vi kan föreställa oss. Om bara vi har någon som verkligen tror på oss, som hjälper oss att se den potentialen och som utmanar oss att använda den, så tror jag att vi tillsammans kan göra världen till en bättre plats.

Då jag nyligen öppnat dörrarna för www.dagsbergnutrition.com så finns det tyvärr begränsat utrymme för coaching/mentorskap. Snabbast svar om när det finns plats får du genom att maila mig på jesper@jesperdagsberg.com.

 

Min expertis


Prestationsutveckling
Stresshantering
Emotionell kontroll
Individuell coaching
Gruppcoaching
HRV Träning


 

Mina mål
★ 30 Jan 2016 - Utmaning ★
Min första match i thaiboxning

 


Hemsida | Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram
20 August 2014 10:33
4

Livet kom emellan

Jag har stött på lite problem och fått anpassa min plan för att nå mitt mål men det känns ändå helt okej och det går i rätt riktning. 50 burpees på morgonen är en väldigt stor påfrestning på kroppen, speciellt när jag tränar annat oxå. Så jag har fått lägga in lite vilodagar för mina morgon-burpees. Vilket faktiskt gjort det svårare att få in det som en vana. Dagen efter en vilodag så är det mycket enklare att förhandla fram en extra vilodag, vilket jag gör ibland.

Och när jag avviker från min plan så tänker jag att livet kommer emellan, och ibland tänker jag att livet kommer alltid komma emellan, om det får utrymme för det. 

Gillar

Kommentarer

 • 20 Aug 2014 20:00

  Svalu, hoppas det är ett brutalt positivt sätt du fått det verifierat.

  Precis så är det Snärtan, då gör det inte lika mycket att det inte blir som man tänkt från början.

 • 20 Aug 2014 10:37

  Just det. Livet har en förmåga att komma emellan. Det gäller att i första hand ta hand om det.

  Har nyss på ett sorts brutalt vis fått det verifierat.

 • 20 Aug 2014 10:51

  Känner igen mig. Man får se till att livet som kommer emellan är ett liv av bra val kombinerat med njutning! yes 

 • 20 Aug 2014 10:58
  Tita

  Ta väl hand om livet, det är alldeles för kort för att schabblas bort!!

Logga in för att skriva en kommentar.