icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Glad, sprallig, entusiastisk och lycklig tvåbarnsmamma med 6 överflödskilon som gör mina klädinköp till en plåga. Shopoholic (jag menar det!). Älskar att baka och ordna fest. Perfektionist men med hjärtat på rätta stället. Jordnära, ärlig och positiv till min natur. 

Glad att vara en del av detta gäng! 

Vecka 34 2014: 64,2 kilo

Vecka 35 2014: 63,3 kilo -0,9 (-0,9)

Vecka 36 2014: 62,2 kilo -1,1 (-2,0)

Vecka 37 2014: 62,5 kilo +0,3 (-1,7)
4 september 2014 08:06
2

Utvärdering fastedagar

Hej alla glada, 

Här sitter en pigg och fräsch en som just klarat två fastedagar a la 5:2 i rad. Jag har sovit gott på nätterna, och känner mig mer utvilad än på länge! Min hy ser verkligen fin ut. Jag känner mig lycklig! Har allt detta me...

Läs mer Kommentera
3 september 2014 09:41
1

Att våga prova 5:2

Ja, det var med mycket skepsis och mentalt motstånd som jag valde att ändå prova 5:2 för första gången igår. Övertygad om att jag skulle vara hungrig som en varg och sur som en citron hela dagen. 

Men. Jag klarade det galant. Misosoppa till lunch, kaf...

Läs mer Kommentera
26 augusti 2014 08:27

Mysiga regntisdag!

Vissa dagar har man både möjligheten (vab) och förmågan (en god natts sömn) att kunna njuta av en regnig morgon. Efter att ha lämnat storasyster i skolan så knallade jag och krassliga lillasyster hem igen under våra paraplyer. Nu sitter hon och rit...

Läs mer Kommentera
25 augusti 2014 08:52
1

Efter helgen: 62,2 kilo!

Jösses Amalia! Höll mig visserligen till planen med kräftskiva och kalas, men viktminskningen beror nog mycket på att jag hade oplanerad fastedag igår. Så gräsligt bakis efter kräftskivan!!! Gjorde en lchf-västerbottenpaj enligt recept på 56ki...

Läs mer Kommentera
22 augusti 2014 07:48
5

The minor fall and the major lift

Hallelujah! En ny dag, en ny start, som en fågel fenix reser jag mig ur gårdagens sockeraska och tar nya tag! PEPPAD! 

Helgens utmaningar består i en kräftskiva och ett födelsedagskalas.

Att göra: Äta kräftor, drick vin, drick kaffe och ät b...

Läs mer Kommentera
21 augusti 2014 17:40
1

Tre syltkakor. Och en dubbeldaim. Och en dubbelnougat.

Ehm... Ja, jag vet inte vad jag ska säga till mitt försvar. Det dyker inte upp några förklaringar, bara halvhjärtade ursäkter.

Sallad och powerwalk på lunchen men sen flög godisjävulen i mig igen. Det är det där jäkla sockret, jag är en sockerp...

Läs mer Kommentera
21 augusti 2014 11:06
2

Tre syltkakor. Helvete.

Jag vet att det var ett dåligt val. Men ibland är jag som en trotsig barnunge mot mig själv. I ett nafs har jag slukat tre syltkakor som stog framdukade på jobbet. 

Men nu blir det åtminstone en promenad på lunchen och en sallad. 

Läs mer Kommentera
20 augusti 2014 19:05

Viktutmaning; 6 kilo till jul!

Haka på i min utmaning i forumet. Vi peppar och tappar kilon tillsammans, det blir kul!!!  Invägning imorgon!

http://www.matdagboken.se/?p=forum&visa=trad&TradID=10730&Sida=1

Läs mer Kommentera
20 augusti 2014 17:38
2

Nattamat, tv-mys, kvällssnacks...

Kärt barn har många namn. Jag tror att vi är ett gäng som sköter oss exemplariskt under dagen, men när kvällen kommer och barnen lagt sig kommer suget smygandes. Fast man har ätit bra och är mätt. Fastän man vill vara duktig och smalna av. Och i...

Läs mer Kommentera
20 augusti 2014 15:54
1

Många bäckar små

Idag tränade jag på lunchen, trots att min träningskompis inte kunde. Pga galen träningsvärk från crossfiten i måndags blev det löpband. Är lite ute och springer ibland, men har hittills sprungit drygt 3 km som längst utan uppehåll.

Idag på bandet bl...

Läs mer Kommentera
20 augusti 2014 10:58
1

Oändliga möjligheter. Varje dag!

Visst är det väl ändå fantastiskt att vi kan börja om våra liv varje morgon, egentligen? Alla dåliga val som gjorts betyder inte att vi måste fortsätta i samma hjulspår. VARENDA DAG kan vi göra framtiden bättre.

Jaja, halleluja och allting, men j...

Läs mer Kommentera
20 augusti 2014 07:07

Sommar till oktober?!

Jahopp, duggregn och kyliga vindar. I går kväll stoppade jag tillbaka våra täcken i påslakanen. Höst, verkar det som. Jag som fått höra att värmen skulle hålla o sig till oktober! Det gör inte så mycket, jag gillar att klä mig lite mer. Oc...

Läs mer Kommentera
19 augusti 2014 13:07
4

Bildmotivation

En bild säger mer än tusen ord. Ska man göra det, så ska man göra det till hundra procent. Sagt och gjort så tog jag några fasansfulla förebilder igår till mitt album. Alltid bra att ha något att se tillbaka på. Min alldeles egna "Hall of shame"...

Läs mer Kommentera
19 augusti 2014 07:09
2

Morgonstund har kokos i mun

Jahopp, har börjat ta en matsked kokosolja varje morgon, det ska vara bra för allt möjligt. Om inte annat förbrukas fler kalorier av att förbränna kokosolja, än vad den innehåller, så tre matskedar per dag ska hjälpa till vid viktminskning. Väl...

Läs mer Kommentera
18 augusti 2014 21:48
2

Att det ska vara så jävla svårt

64,2 kilo. Oh lord (lard?). Jag vill ju vara en smärt snärta. Men sockret håller mig i ett järngrepp (hjärngrepp). Förlåt, inga fler ordlekar. Nu lchf för hela slanten. Och så har jag kommit igång så smått med träningen efter sommaruppehållet...

Läs mer Kommentera