icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jennifer är jag det, 25 år gammal tjej från Gävle som bor tillsammans med min underbara sambo Fredrik och vår hund Leija som är en vild och galen Flatcoated Retriever på snart 2 år. Jag har även en egen häst, eller det är faktiskt en D-ponny, som heter Flippan och hon ligger mig mycket varmt om hjärtat och är en stor motivation för mig att gå ner i vikt eftersom jag just nu känner mig aningen för stor för henne och inte kan eller orkar rida tillräckligt pga. min övervikt.

Har alltid varit smal, inte pinnsmal men smal. Storlek 34 eller 36 på kläder hade jag för 3,5 år sedan innan det gick utför. Uppför rättare sagt. Nu sitter jag här med nästan 20 kilos övervikt och har provat det mesta men då min kropp är i total obalans och många mer eller mindre jobbiga saker hänt i mitt liv senaste åren har jag inte lyckats bli av med kilona.

Efter flera år av olika hälsoproblem där det värsta är kronisk värk och smärta i höft- och bäckenleder har jag nu fått diagnosen Ehlers-Danlos syndrom. En diagnos som kommer att förändra mitt liv ännu mer än det redan har hunnit göra, men jag försöker ta varje dag som den kommer och gör mitt bästa för att hjälpa kroppen på traven. Hoppas med hjälp av rätt sorts träning och viktnedgång att min värk ska minska, så nu gäller det verkligen!

Wish me luck! :)

Visar poster taggade med "Matdagboken"

8 mars 2013 00:38
1

Bättre idag, och sämre!

Dagen har varit bättre än de senaste dagarna då jag faktiskt lyckats att inte tänka på min eventuella sjukdom så mycket och inte googlat alls på den idag!! Pepp till mig, det känns bra. Sen har jag också rensat i garderoben och fotat kläder ja...

Läs mer Kommentera
14 januari 2013 12:39
2

Motivationskrossande start på veckan

Blir så arg, ledsen, förtvivlad och förvirrad. Vågen visade +0,5 kg denna vecka, inte alls kul. Jag mår inget vidare med onda höfter och ländrygg och en trötthet som är över det normala blir inte bättre av ett så här dåligt resultat. Visserli...

Läs mer Kommentera