icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jennifer är jag det, 25 år gammal tjej från Gävle som bor tillsammans med min underbara sambo Fredrik och vår hund Leija som är en vild och galen Flatcoated Retriever på snart 2 år. Jag har även en egen häst, eller det är faktiskt en D-ponny, som heter Flippan och hon ligger mig mycket varmt om hjärtat och är en stor motivation för mig att gå ner i vikt eftersom jag just nu känner mig aningen för stor för henne och inte kan eller orkar rida tillräckligt pga. min övervikt.

Har alltid varit smal, inte pinnsmal men smal. Storlek 34 eller 36 på kläder hade jag för 3,5 år sedan innan det gick utför. Uppför rättare sagt. Nu sitter jag här med nästan 20 kilos övervikt och har provat det mesta men då min kropp är i total obalans och många mer eller mindre jobbiga saker hänt i mitt liv senaste åren har jag inte lyckats bli av med kilona.

Efter flera år av olika hälsoproblem där det värsta är kronisk värk och smärta i höft- och bäckenleder har jag nu fått diagnosen Ehlers-Danlos syndrom. En diagnos som kommer att förändra mitt liv ännu mer än det redan har hunnit göra, men jag försöker ta varje dag som den kommer och gör mitt bästa för att hjälpa kroppen på traven. Hoppas med hjälp av rätt sorts träning och viktnedgång att min värk ska minska, så nu gäller det verkligen!

Wish me luck! :)
25 februari 2013 23:40
1

Kaos!

Mitt liv är kaos just nu, men det börjar lätta upp lite nu äntligen. Är oftast mycket bättre i höfterna, tror det beror på det varmare klimatet ute! Idag har det varit lite sämre igen men det är inte så konstigt eftersom jag knatat drygt 15 000 steg. Imorgon är det ridning på schemat men innan det ska jag till sjukhuset och ta prover. Just nu bryr jag mig inte lika mycket om ifall de hittar något då jag är helt övertygad om att det är homeopatmedicinerna som gjort att jag börjar bli bättre och imorgon ska jag dessutom börja min Algrensningskur. Spännande. Förmodligen blir jag sämre igen men eftersom det rensar ut bör jag bli bättre efteråt så då är det lättare att stå ut. På matfronten har det varit kaos senaste veckorna men jag behöver få ordning på andra saker som skolan och jobb innan jag kan lägga allt krut på den biten. Ändå så känner jag att motivationen är på väg tillbaka så snart ska jag nog kunna ta tag i det ordentligt. Jag har i alla fall lovat mig själv att hålla godis/glass/fika till helgerna från och med den här veckan, och första dagen är nu avklarad!

Kommentarer

  • 26 feb 2013 09:39
    En dag i taget, det komme rman långt med! Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.