icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
25 mars 2014 14:56
1

trött i dag!

Kom hem sent efter matchen,kom i säng vid 23.00ca så ska man gå ner i varv upp vid 4.30 så inte mycket sömn.en kort dag på jobbet så hem och städa sen sov jag i 2tim så skönt.ska ta en sväng på cyckel tänkte gå men blåser så otroligt här!!! Skönt jag blir ensamma hemma nån timme ska jag samla massor med kraft!!!!!!! I morgon ny dag nya krafter längtar kram på er:-)

Kommentarer

  • 25 mar 2014 18:16
    Inte kul med matchem heller, kan jag förstå. Vid seger känner man mindre trötthet. pepp

Logga in för att skriva en kommentar.