icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
10 augusti 2014 15:23

hemma sovit gott i min säng!

Jo då var man hemma igen,sovit gott skönt vara hemma,kom hem i går kväll då röjde jag på i husvagnen så allt blev klart kollade film på kvällen myste,i dag har jag kört på inne städat tvättar målat jo fick en jädrans fart färgade håret oxå:så nu laddar jag för resa till Ullared i morgon bitti 8.00 då kör vi,har kollat färd väg så nu är jag redo att köra:det är jag som står för bil och körning men det oroar jag mig inte för van att köra mycket bil,men svämor är lite hispig med det nästa så det är bara att bita i hop!gått så där med maten inte 100%riktigt men på torsdag är jag hemma igen från allt resande och då blir det nya tag med allt:längtar att komma på fötter igen,men jag är glad att det inte ggått lika illa som förra sommaren så det får man tänka på:varmt i Gävle i dag oxå men snart bättre yes:ha det gott i solen

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.