icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
10 september 2014 17:49
1

dagen blev super bra:-)

En riktigt skön dag allt funkade,jobbade ensam på eftermiddan gick super bra:-)ingen träning på onsdagar! Då vilar jag tränar dom andra 6 dagarna:-)i morgon torsdag gud vad fort veckorna går har bestämt färg i sovrummet nu blir vitt och svart mina älsklings färger har det i vardagsrummet sen vi gjorde om och hallen med super snyggt!få se när jag ska börja behöver lite hjälp av sambon men han har då mycket jobb nu så det finns inte tid för rustad nu! Sen har jag planer på köket ett måste får bli till vintern:-)hoppas morgon dagen blir lika bra kram kram:-)

Gillar

Kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar.