icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
4 april 2014 06:56
8

psykologen i dag

I dag ska jag till psykologen till kl ett. Min mamma kommer att skjutsa mig eftersom jag inte har något körkort. Blev ju av med det också på kuppen. inte nog med att man mår psykiskt skit och inte kan fixa maten så kommer det ännu mera skit på en. De fattas bara att jag blir av med jobbet oxå på grund av det. (Jag kör bil hela dagarna nästan på mitt jobb) Jag kommer att få tillbaka körkortet. men vet inte när... Hoppas denna terapi kommer att hjälpa mig något. Men jag måste våga tänka o känna igen. Det är nog det jag dövat med att tröstäta. Å man blir ju inte gladare efteråt precis. De vet ni ju säkert redan. Måste våga tro på att jag klarar saker. Igår skötte jag maten och dagen bra. Jag äter, försöker äta Lchf. 1 ägg till frukost skinka/Grönsaks gratäng med ost till lunch Ost/korv grönsaker till kvällsmat Och det bästa av allt jag åt ingenting innan jag la mig. Annars brukar jag trycka i mig en burk kvarg fast jag inte är hungrig. Helt onödigt... Cyklade till och från jobbet. sammanlagt en timme. Pratade med min pappa länge som kom hit med min hund. Han är väldigt förstående. Vill hjälpa mig. Han e så lugn och bra. Vi pratade mest om maten. Dammsög, torkade golvena, bytte sängkläder, gjorde ordning mat (Så jag har när jag är hungrig att värma) Gick med hunden en halvtimma. Tränade ett pass på gymmet i en timme. kissade hunden och gick ut med soporna. Duschade,borstade tänderna. Sov. Jag skriver mest för mig själv här för att jag ska minnas och komma i håg hur det är. Jag har tagit ledigt från jobbet i dag. De är freda.. förut så längtade man till fredagarna men de gör ja inte längre... De e enda ja slipper är att jobba. Fast ja tycker ju om att jobba oxå på ett sätt. när ja e frisk.. I dag så ska jag försöka hinna gå med hunden, träna lite, sola och göra mig i ordning innan mamma hämtar mig... ligger i sängen nu och har inte sovit sen fyra. De värsta i dag blir att göra sig i ordning o se sig själv i spegeln o se att det där är inte ja... Ledsen över att ja inte sköter ekonomin.. De blir godis godis godis å skit för att döva. fick lön förra veckan. Inte mycket kvar... :( Inte alls mycket kvar.... Jag som har fått matschema av min PT.. Ja vill ju följa de NU! och inte om en månad.... Proteinpulver står även med på listan.. De är ju ganska dyrt de.. men de är ett bra mellan mål. Får se hur jag löser allt.... om de går. Jag har haft ett jäkligt tufft år bakom mig.. De lixom sitter fast i mig. Jag fattar inte hur jag hamnat här... Jag måste börja någonstans och det är nu. inte vänta. Nu är NU. Nån kanske läser. Så är de bara roligt. Ja prentar ner de jag tänker bara. De är skönt. over and out

Kommentarer

 • 4 april 2014 07:05
  Varför sköter du inte ekonomin?
 • 4 april 2014 07:23
  Jag betalar alla räkningar och hyra. Så jag är inte skuldsatt på så vis. men jag har det här sjuka mat beteendet att jag måste ha bröd godis osv i mängder ii bland.. för att ja tror jag mår bra då och orkar med allt det jobbiga bättre.. slipper lixom tänka när ja äter. Det är svårt att förklara hur jag tänker. eller så tänker jag inte alls. bara vräker i mig. Så ja tänker inte just då på att jag blir utan pengar och att det kommer en ny dag. förklarar så gott ja kan.
 • 4 april 2014 07:46
  Jag vet ju inte vad det är du har bakom dig och varför du tillfälligt blivit av med körkortet men hoppas det ordnar sig och blir till det bättre framöver! Kram/B
 • 4 april 2014 08:01
  tänker att du kanske skulle prova LCHF. För mig försvinner inte bara sötsuget, dvs suget efter skräpmat som godis glass, kakor och annat sött. Dessutom minskar, för mig, både stressen och intresset för mat över huvud taget. Inte så att jag inte tycker om maten men fixeringen minskar och jag är nöjd med att äta nästan samma mat varje dag. Det underlättar eftersom valen inte blir lika svåra när de inte är lika många. Vet inte om detta hjälper dig men kanske ngt att fundera på. När jag längre tillbaka hade sämre ekonomi betalade jag först alla räkningar, sen satte jag in lite på sparkonto, resten delade jag i fyra högar. Då fick jag leva lite tufft i slutet på veckan hellre än att ha en hel vecka på slutet av månaden innan ny lön. JAg plockade till och med ut dessa pengar i kontanter, la dem i kuvert som jag slickade igen och skrev "öppningsdatum" på för säkerhets skull.
 • 4 april 2014 08:08
  Ser nu att du redan äter lchf. Miss av mig. Men jag tror att du är på rätt spår där!
 • 4 april 2014 08:56
  Det säjs ju att man ska nå botten för att komma upp, du kommer klara allt detta det är jag säker på Lycka till i livet!
 • 4 april 2014 09:10
  det som är bra med det du skriver är att du är medveten om vad du behöver göra , så det är motivationen som fattas lite grann + att du mår dåligt i själen , men det verkar du ju också göra nåt åt, peppar dig jätte mycket , du är på g i tanken , du är bra och alla är vackra på sitt sätt , även du fast du själv inte tycker det . Du kan och du vill och kan bara bli bättre nu och framåt .. lycka till och ge inte upp..
 • 5 april 2014 08:10
  Tack för att ni skrivit så bra till mig!! Då blir jag glad.

Logga in för att skriva en kommentar.