icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Tjej på 51 år som gillar att vara ute i skogen men hunden. Ska göra tjejklassikern och har skidorna kvar.
4 februari 2013 13:04
1

Äntligen måndag!

Ja för mig känns det skönt att det är måndag, har jobbat 3 nätter nu och är långledig. Ska bli skönt att vara ledig. Fördelen med att jobba helg är att jag inte äter en massa onyttigt på kvällarna i alla fall, så det bästa vore väl att jobba varje helg:) Här har det varit helt underbart väder i helgen sa min man men idag när jag är ledig snöar det igen, är så himla trött på snön. Vill ha vår nu! Ska i alla fall ut och gå en riktigt långpromenad med hunden så vi får röra på oss lite. Förra veckan blev det 3 pass med crosstrainern hemma ska försöka på att öka på det den här veckan, vill så gärna ha minus nu, har varit riktigt tungt nu ett tag på vågen, känns som jag har kommit till en platå. Men skam den som ger sig, har som mål att gå ner ett par kg till innan sommaren och dit är det ju långt eller hur?:)

Kommentarer

  • 4 feb 2013 13:45
    Jag jobbar också en hel del helger och jag håller med, det blir mycket lättare att stå emot "helgmyset" med god mat och godis m.m så man får se det positivt på det sättet =)

Logga in för att skriva en kommentar.