icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Här i bloggen kommer jag skriva om vardagen och allt vad den innefattar.. blir säkert mycket som min man kallar för "ordbajs"
men det är väl det som är meningen med blogg? en slags dagbok :)
15 september 2010 10:49
1

snigelfart..

vet inte vad jag gör för fel? 
är nu inne på min 15onde dag med vlcd, max 600 kalorier har jag fått i mig varje dag, och jag promenerar och tränar och håller igång bäst jag kan hela dagarna! försöker få någorlunda nattsömn, men det är inte lätt då jag sover väldigt oroligt och vaknar ofta.
har en inre stress som vägrar ge med sig och jag tror ju att stress minskar viktnedgången, så jag försöker att inte stressa men det är inte lättast...

hade bara trott att jag skulle gå ner mer än knappt 5 kg på 2 veckor... seeeg ämnesomsättning men wtf?

jag ger iaf inte upp! det går ju åt rätt håll iaf.

ska ner till vct nu och få mitt sår på ryggen omlagt..

ha en bra dag.

Kommentarer

  • 15 sep 2010 18:36
    det du skriver är helt sant faktiskt. just nu följer jag någotsådär xtravaganzas metod. har några vänner som följde den för 2 år sedan och har faktiskt behållt vikten efter det.. och den börjar ju med vlcd... har opererat ryggen för ca en månad sedan och fick stränga order av läkare att gå ned i vikt för att få lindrigare ryggvärk. så i väntan på dietist som jag blivit lovad hoppade jag än en gång på vlcd. har inte mycket till aptit för tillfället så det passar ganska bra att slippa äta så mkt då jag inte ens är hungrig.. frågan är bara om det förstör ännu mer? kul att få lite ordentlig respons! det är ju lite med poängen att vara medlem på en sådanhär sida tycker jag =)

Logga in för att skriva en kommentar.