icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En ny dag - nya möjligheter

Nyss fyllda 50 med många kilos övervikt. Till sommaren ska i alla fall minst hälften av fläsket vara väck, det är mitt delmål. Kör med LCHF sen 28 januari, efter att ha tryckt in rejäla portioner av födelsedagsmiddag och tårta. Gubben hänger med och är förvånansvärt positiv till nya matvanor. Traktordäcket kring magen ska ner till en bilring och därefter till en cykelring....
17 mars 2013 23:42

Vågen pekade neråt...

Söndag och jag har klivit upp på vågen....-0,6 kg på lite mindre än en vecka. Trodde jag skulle gå upp några hekton efter influensan, eftersom jag inte åt någonting alls då och hur än man beter sig så går man ju upp lite när man fyller tarmarna och får i sig ännu mer vätska. Men jag har gått ner och även om det inte var så jättemycket så är jag otroligt tacksam. Idag blev det en kortare promenad i lugnt tempo. Känner att jag måste ta det varligt i början nu, så att inte hjärtflimret kör igång igen. Känner att det har en tendens att komma när jag stressar och småspringer...och jag vill definitivt inte ha flimmer. Fy satan så jobbigt det är, man blir helt slut och sen låter det inte som nån dröm precis att åka in akut på fastande mage för elkonvertering. Det går förvånansvärt bra med maten. Vi äter så gott och jag saknar fortfarande inte ris, pasta, potatis, bulgur mm. Häromdagen käkade vi torskrygg med äggsås och idag blev det taco - utan tacobröd naturligtvis, men med mycket grönsaker. Nu börjar jag känna på jobbarbyxorna också, även om de alltid suttit lösa så är de ännu mer lösa och börjar kännas som om de vill glida ner. Jag har ännu inte behövt ta in ett pinnhål i bältet....men den dagen kommer längre fram. Jag har själv lovat mej en belöning när tio kilo är borta, då blir det ett par Johnny Bulls boots.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.