icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En ny dag - nya möjligheter

Nyss fyllda 50 med många kilos övervikt. Till sommaren ska i alla fall minst hälften av fläsket vara väck, det är mitt delmål. Kör med LCHF sen 28 januari, efter att ha tryckt in rejäla portioner av födelsedagsmiddag och tårta. Gubben hänger med och är förvånansvärt positiv till nya matvanor. Traktordäcket kring magen ska ner till en bilring och därefter till en cykelring....
4 mars 2013 05:58

Tuffar på...

Sista nattpasset för denna helg, har lite ångest över att jag ska vara pigg och alert samt på jobbet igen tisdag kl 06.45. Men det måste väl gå det med... Har tuffat på med mitt lchf och på sätt och vis går det förvånansvärt bra. Jag är FRI från sockersug, och det märktes rätt tidigt. Jag saknar inte pasta, potatis och bulgur lika mycket som jag trott att jag skulle komma att göra...å sen så tycker sambon att det är helt okej. Han tycker blomkålsmos är mycket godare än vanlig potatismos. Blomkålsris blev också en hit. Gjorde en köttgryta i helgen på nötkött, grädde och grönsaker. "Faaan vad god grytan blev", var hans kommentar. Den åt vi som den var...kött, grönsaker, grädde...allt fanns ju redan i. Saknade inte bulgur som annars har varit standard till. Har varit ut på bokrea och hittade Katrin Zytomierska`s bok "Dags att bli smal"...Härligt att läsa om de som når fram till sina mål! Sen tips och recept. Drömde häromnatten att sonen kom hem, smal som ett spjällsnöre. Jag frågade vad i hela friden som hänt, då han förklarade att han ätit lchf...i två veckor. Ställde mej på vågen, fast jag bestämt mej att inte kliva på förrän söndag. Måste få se hur den visade. Jaaa, inte var det mycket inte...två hekto. Det känns som en fis i rymden när man ska tappa 35-40 kg...min förhoppning var att det skulle gå lite snabbare så här i början. Men jag fortsätter jobba på! Den här gången ger jag mej aldrig...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.