icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En ny dag - nya möjligheter

Nyss fyllda 50 med många kilos övervikt. Till sommaren ska i alla fall minst hälften av fläsket vara väck, det är mitt delmål. Kör med LCHF sen 28 januari, efter att ha tryckt in rejäla portioner av födelsedagsmiddag och tårta. Gubben hänger med och är förvånansvärt positiv till nya matvanor. Traktordäcket kring magen ska ner till en bilring och därefter till en cykelring....
15 mars 2013 20:58
1

Stora byxor...

Igår var jag tvungen att åka akut till hälsocentralen och sen sjukhuset....jag fick leta upp ett par jeans lite snabbt att hoppa i. Dessa jeans har jag inte använt sen december...å då satt de tight...men nu börjar de sitta som hip-hop-brallor... Ett gott tecken och jag var överlycklig. ÄNTLIGEN börjar jag märka nåt!!! Det som var mindre positivt var diagnosen förmaksflimmer...så nu har jag ännu större anledning till att nå målen och gå ner i vikt.

Kommentarer

  • 15 mar 2013 21:03
    freiia
    Härligt med byxorna :-)

Logga in för att skriva en kommentar.