icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En ny dag - nya möjligheter

Nyss fyllda 50 med många kilos övervikt. Till sommaren ska i alla fall minst hälften av fläsket vara väck, det är mitt delmål. Kör med LCHF sen 28 januari, efter att ha tryckt in rejäla portioner av födelsedagsmiddag och tårta. Gubben hänger med och är förvånansvärt positiv till nya matvanor. Traktordäcket kring magen ska ner till en bilring och därefter till en cykelring....
19 februari 2013 20:57

Ingen bra dag igår.

Jobbade natt igår. Sista timmarna fick jag sån hjärtklappning att jag övervägde att åka förbi sjukhuset, men man drar ju sej i det längsta...har kollat EKG tidigare u a....så jag for hem och åt en frukost som bestod av två kokta ägg, kaviar och ett glas mjölk. Sov oroligt. Strax före klockan två hade postbilen kört in på gården och lade sej på tutan...jag flög upp ur sängen och åter hjärtklappning. Tackar. Nu kunde ju inte brevbäraren veta att jag jobbat natten. Annars känns det som om jag svällt sista dygnet....och jag har INTE fallit i nån fälla och stoppat i mej nåt som inte ska sväljas. Men jag vet att det kommer såna dagar. Det är bara att tuffa på och hoppas på att det blir en bättre dag imorrn!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.