icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En ny dag - nya möjligheter

Nyss fyllda 50 med många kilos övervikt. Till sommaren ska i alla fall minst hälften av fläsket vara väck, det är mitt delmål. Kör med LCHF sen 28 januari, efter att ha tryckt in rejäla portioner av födelsedagsmiddag och tårta. Gubben hänger med och är förvånansvärt positiv till nya matvanor. Traktordäcket kring magen ska ner till en bilring och därefter till en cykelring....
1 mars 2013 13:03
2

Fortfarande förkyld...

Inget vidare det här inte *suck*... förkyld...huvet känns som en fotboll, däppt i dnäsan, nyser, drömmer om att jag blir kvävd för att jag är så svälld i halsen...MEN det kan ju bara bli bättre. Det var rätt länge sen jag var förkyld sist, har klarat mej bra faktiskt. Sedan 4 månader tar jag D-vitamin och tycker faktiskt att det har hjälpt. Jag är piggare. Gubben har varit förkyld två gånger medan jag klarat mej...fram tills nu då, förståss. Fick tråkigt besked i veckan, då en granne ute vid vår sommarstuga avlidit. Det kom hastigt och oväntat, så det kommer att bli oerhört tomt efter henne. Särksilt för mammas skull, får de två var som humle och dumle ihop. De så mycket tillsammans. Trist. Man blir påmind om hur förbannat fort det kan gå, från ena minuten till den andra. Har en jobbarhelg framför mej...eftermiddag nu och sen två nätter. Ingen höjdare när man är lite halvrisig, men jag sitter en bit bort från de andra och är inte så sjuk att jag kan stanna hemma. Funderar på varifrån alla baciller kommer...jag är noga med att tvätta händerna. Var till affären häromdagen och åter igen lade jag märke till hur smutsiga alla kundkorgar är. Har ni också märkt det eller är det bara här det är skitigt i affärerna??! Det är ju i kundkorgarna man ska lägga maten. Annars är "traktordäcket" kvar....supersvullen. Är så imponerad över er som tappar kilo efter kilo. Har haft ett återfall där jag smaskade i mej nåt som jag inte skulle, men det har jag så dåligt samvete över så jag håller på gå i bitar. Måste försöka göra mej av det extra som jag proppade i mej. PMS-anfall. Ha det gott alla ni där ute i MD....

Kommentarer

  • 1 mar 2013 19:23
    utter
    Pepp! :)
  • 1 mar 2013 20:26
    Tack!!! =)

Logga in för att skriva en kommentar.