icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En ny dag - nya möjligheter

Nyss fyllda 50 med många kilos övervikt. Till sommaren ska i alla fall minst hälften av fläsket vara väck, det är mitt delmål. Kör med LCHF sen 28 januari, efter att ha tryckt in rejäla portioner av födelsedagsmiddag och tårta. Gubben hänger med och är förvånansvärt positiv till nya matvanor. Traktordäcket kring magen ska ner till en bilring och därefter till en cykelring....
21 februari 2013 04:51
2

En bra dag...

Ja, här sitter jag och jobbar nattpass...Märker att jag har lättare att slarva med måltiderna när jag jobbar nätter, det blir lite si och så. Försöker äta frukost när jag kommer hem, men sen om man har oturen, eller tur, att sova länge så är det ju nästan dags för middagen. Måste göra nåt åt det där. Idag gick en hel del tid åt att sitta i telefonkö till försäkringsbolaget, jag har gjort en "Papphammar". Tänkte att det är tur att man har så kallad drulleförsäkring. Vad jag gjort? Jo, jag har tvättat mammas mobil. Sprillans ny. Tja, det var väl inte bara mitt fel heller....men huvudansvaret var nog ändå mitt. Sagt å gjort...tog för givet att hon hade kolla alla fickor. Det hade hon gjort, alla utom en. Däri låg mobilen. Jag märkte den inte heller förrän det var försent. Men den luktade i alla fall gott!! Försäkringsbolaget ville först inte ersätta annans tillhörighet, men det var jag som tvättade, det var jag som körde igång maskinen, ansvaret i slutändan är mitt. Tack å lov så accepterade försäkringsbolaget och den går på allrisken. Så varning: Tvätta aldrig andras mobiler!!! =/ Från det ena till det andra, så blev jag och sambon bjudna på middag hos mina föräldrar (som tidigare kört LCHF). Vi fick lax & blomkålsgratäng. Supergott! Har testat göra på rökt skinka och det gick utmärkt det med! Kan lägga ut receptet om någon är intresserad. Två och en halv timme kvar...sen får jag åka hem. Idag ska jag ställa väckarn, så jag kliver upp och äter lunch. Har lite dåligt samvete för att jag slarvade igår... [KURSIV][/KURSIV]Learnng By Doing

Kommentarer

  • 21 feb 2013 06:09
    Skönt att det ordnade sig med fbolaget och lägg gärna ut receptet på gratängen :-D
  • 21 feb 2013 10:52
    utter
    Pepp! :)

Logga in för att skriva en kommentar.