icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En ny dag - nya möjligheter

Nyss fyllda 50 med många kilos övervikt. Till sommaren ska i alla fall minst hälften av fläsket vara väck, det är mitt delmål. Kör med LCHF sen 28 januari, efter att ha tryckt in rejäla portioner av födelsedagsmiddag och tårta. Gubben hänger med och är förvånansvärt positiv till nya matvanor. Traktordäcket kring magen ska ner till en bilring och därefter till en cykelring....
13 mars 2013 15:16

Åter på spåret efter influensa...

Hur det kan gå..och vad lite man vet, fast tur är väl det..! I förra veckan jobbade jag dagtid och var så glad över att man bytt bort mitt eftermiddagspass på torsdagen, till att jobba dag istället. Sen skulle jag vara ledig fredag, lördag och söndag. Det är guld värt när man jobbar varannan helg. Dessutom hade jag börjat piggna till efter förkylningen och hade en hel del planer. Fredagkväll kom gubben hem och var rasslig. "Lugn" sa jag "det går över på nån vecka, säkert samma förkylning som jag haft". Efter några timmar kände jag hur kroppen började värka. Skojade med gubben och sa att det nog bara var lite sympati-förkylning....jo,men visst...tjena... Sen började frossningar och svettningar om vartannat. Huvudvärken var vidrig. Febern steg till 40 grader trots alvedon och benen bar inte. Både jag och gubben låg som två akvariefiskar i varsin soffa och trodde att slutet var nära... Hoppas verkligen att ni slipper ifrån eländet!!!! Idag är jag på benen, men det går vingligt och orken är långt borta. Allt går i ultrarapid, men jag är glad över att det går åt rätt håll nu. Från fredags och fram tills igår har dieten bestått av alvedon, acetylcystein (slemlösande), vatten och nässpray. Nån kopp te har slunkit ner. Det enda positiva ur detta, det var att vågen visade -1,8 kg. Nu är det nya tag igen. Har lyckats samla de sista krafterna till ett besök på affären, och det jag ska göra nu är att städa ur kylskåpet. Jag antar att det är en bytta med gammal blomkålsmos som stinker....det luktar INTE hallontårta precis. Ska fortsätta vara duktig och kämpa på nu. Tar en tur upp på hatobjektet (vågen) under söndagen, så får vi se om alvedon-dieten endast berodde på vätskeförlust, eller om det äntligen börjar vända.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.