icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
1 October 2012 09:28

Två veckor.

Hej å hå! två veckor och två kg. Det känns helt ok, då mitt mål är 4-6 kg totalt. Visst jag har en dröm att droppa 8 kg. Men nöjer mig med 4-6 kg. Men nu i skrivandet stund...varför ska man vara nöjd med 4-6 kg. Ska jag inte satsa på 8 kg? Jag är 168 cm och väger idag 72,3 varför ska jag inte kunna gå ner till 65-66? Mitt mål är 68-69 kg. En vikt som innebär en klädstorlek 38. Jag vägde 65 kg när jag var som mest aktiv i mitt idrottande, på högsta elitnivå, vissa stunder lägre under den mest intensiva perioden. Ska jag våga mig dit igen? Men det känns ju som 100 år sedan. 100 år sedan då vikten var ointressant :) Men nu är nu, och jag kommer aldrig upp till den träningsnivån som jag var då. (då får man sluta jobba) Vågar jag sätta upp ett mål som kommer att driva mig till betydligt mer träning än vad jag gör idag, då jag redan nu har en tendens att gå fullt ut och min träning och den tar allt för mycket tid av mitt tänkande och mitt vardagsliv. Jag kanske skulle sätta upp ett nytt mål. Veta vad som är "med måtta" Ha en bra måndag!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.