icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
31 mars 2016 08:31
2

Mål 1 av 3

Datum för delmål 1 är här, och jag ligger -0,4 kg under delmålvikten jag satt upp. Viktmålet nådde jag för drygt en vecka sedan men var lite fundersam över om jag klarade av att hålla samma vikt utan att fortsätta driva på min viktminskning. Som jag skrivit så många gånger förr, problemet är inte att gå ner i vikt utan att stanna och hålla vikten. Som det ser ut har jag klarat det över påskhelgen trots på tok för många middagar med vin till maten, men jag har ju också haft tid att röra mig mer.

Men nu startar resan mot delmål 2, från dagens vikt ska 1,6 kg bort innan sista april.

Då kör vi vidare!

Gillar

Kommentarer

  • 31 mar 2016 09:08
    TheDress

    Yay, bra jobbat! Heja! 

  • 31 mar 2016 09:32
    viljans

    Pepp!yes

Logga in för att skriva en kommentar.