icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
15 oktober 2010 10:37

Halvvägs till delmål 2, lyxproblem.


Vägdag idag, jag gick ner 0,5 kg mer än beräknat så jag är jätte nöjd. De återstår 0,7 kg till delmål 2 och dessutom 2 veckor!

Vad gör man då det går så här bra, flyttar man målen närmare i tid eller???
Jag har bestämt att jag ska ner till 70 kg, (3,2 kg kvar) till den 3 dec. Sedan ska jag försöka stå still till januari för att se om jag ska försöka gå ner ytterligare 2-5 kg under våren men jag har inte bestämt mig än. Jag måste helt enkelt känna hur det känns.

Just nu avstår jag från mycket för att nå mina mål, äter inga sötsaker överhuvudtaget. De är trist och så vill jag inte ha det. Jag vill äta väl utvalda sötsaker i begränsad mängd under helgen. Jag är dessutom kräsen. Ska jag kanske börja med det och bromsa ner lite på viktminskningen? Men hur tusan ska man få huvudet att fatta att ta det lite lugnt??? Och att det är ok att ”bara” gå ner mindre än 0,5 kg /vecka.
På detta kan man lägga min träning som ligger på mellan 3,5-4 svettiga timmar och ca 1-2 raska promenader under en vecka som jag inte räknar som annat än vardagsmotion. Det känns inte som om jag har mer tid att lägga på träning.

Jag ska fundera på saken oktober ut, tills jag ser vad vågen visar till delmål 2. Och ta ett beslut då om jag ska återuppta lördagsgodis.

Vilket lyxproblem!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.