icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
3 februari 2012 08:36

Glädjas och luras.

Ja, det är verkligen kul i början. Startade den 1 feb med att verkligen räkna kalorier. Jag har ätit mina drygt 1400, och tränat båda dagarna. Första dagen 60 min och igår blev det 40. Visst, jag tränar normalt också, jag tränar normalt mellan 4-5 timmar i veckan. Så träningen ska inte kroppen reagera över. Men maten!! Från 73,7 till 72,4 på dessa dagar alltså -1,3 kg. Helt sjukt motiverande, men jag vet att det inte är riktig viktnedgång skulle jag äta som vanligt from idag så skulle jag vara upp på drygt 73 igen. Men visst får man glädjas och lura sig själv till att hålla ut och fortsätta. Jag är inte ett dugg rädd för helgen, inte med dessa siffror på vågen! Trevlig helg allihopa

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.