icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
11 maj 2016 14:18
1

4 dagar kvar

Om fyra dagar hade jag tänkt vara i mål på 72 kilo. Vågen stod på 73 i morse...phuuu...Det är nog misslyckat, men det är inte helt hopplöst,  tanken var att jag skulle stå på 72 fram till sista maj för att sedan fortsätta min viktresa 2 kg till under juni.
Men det är oerhört irriterande! Jag är en person som har scheman för allt, planerar allt, har ett "rutigt" liv med tydliga gränser, och trivs med det! och så gör inte kroppen som jag bestämt! ;)

Det är väl bara att kämpa på då och hoppas på att krypa närmare målsiffran, även om jag inte når riktigt i mål.

Gillar

Kommentarer

  • 11 maj 2016 18:54
    Förstår din tanke dock väljer kroppen lite själv hur mycket vilt den vill släppa;-)

Logga in för att skriva en kommentar.