icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

M3lls blogg

5:2 103664
En blogg om det mesta, men i första hand min resa mot målvikten.
1 November 2017 20:40
1

Nytt jobb....

Alltså.....jag har haft äran att vara planerare på min arbetsplats, undertiden ordinarie har haft semester och jag bara måste säga att jag trivs som fisken i vattnet laugh trots att det är sjukt mycket att göra och hålla reda på. Hade jag fått frågan om att  fortsätta, så hade jag inte tvekat en sekund, även om arbetet innebär mindre jobb på fältet. Tyvärr tar det slut på måndag och jag återgår till normala rutiner, men ett frö är sått wink Nya utmaningar gör gott i mitt liv.

Dagen har gått i ett högt tempo och nu när jag äntligen satte mig ner så visade klockan 20:17. Min hjärna va ännu på högvarv efter maten, så jag bestämde mig för att ta en kort, rask promenad och det gjorde susen. Det va skönt trots att regnet strilade ner. Jag känner nu hur hela kroppen är jättetung och hela jag är trött. Så det blir en tidig kväll även idag. 

Men OJ, vad nöjd jag är laugh

Kram alla kämparheart

Gillar

Kommentarer

  • 2 Nov 2017 07:15
    gittan52

    Faran med jobb man verkligen trivs med är att den där "väggen" gärna kommer närmare. 

    Så har det varit för mig vid 2 tillfällen, tyvärr.

    Men så länge du klarar av att hitta balansen med ett roligt arbete och egen tid för återhämtning kommer det med all sannolihet att gå bra smiley

Logga in för att skriva en kommentar.