icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

M3lls blogg

5:2 60348
En blogg om det mesta, men i första hand min resa mot målvikten.
19 februari 2019 15:22
2

Dagarna går

Dagarna går och jag med dom. Ena dagen är inte den andra lik. På helspänn hela tiden. Oron gör mig så trött. Jag vill bara sova, men sover oroligt. Har så mycket i huvudet nu.

Vill att allt är bra nu. Kan det inte bara få vara bra nu.

Har varit iväg ett par dagar, bara för att få komma iväg. Äntligen fick jag träffa den människan, som tillsammans med min son gör mig hel. En man, som på kort tid fyllt upp ett tomrum jag burit runt på en vldigt lång tid. Äntligen va det min tur att träffa någon, som jag faktiskt vågat släppa hela vägen in.

Tyvärr träffades vi efter han fått jobb i Norge, så bara efter två veckor drog han och långdistansförhållandet va ett faktum.Det suger faktiskt. Jag hatar förhållande på distans, men denna man släpper jag inte så det är ju bara att gilla läget.

Trots avståndet, har han varit ett av de viktigaste stödet under den här tiden och att han ännu inte tröttnat gör mig oerhört glad. För vem hade inte vänt och gått ifrån en situation som denna. All kärlek till honom heart

En välbehövlig resa, fylld av kärlek. Tankarna fanns givetvis hemma, men jag levde verkligen i nuet hos honom och sög åt mig av all kärlek han gav. Älskar dig på riktigtheart

Ville jag åka hem?? Nej. Hade absolut kunnat stanna.

Men hur det än är, så är mammahjärtat lite större.

Ett beslut är dock taget och jag känner mig tillfreds med det. Nu är det inte frågan om OM utan om NÄR och det som styr är min sons välmående, allt annat är sekundärt.

Jag måste tillåta mig själv att må bra och att göra allt det som behövs för att göra just det.

Kram på er alla heart

Ge era nära o kära en kram extra, ta ingenting för givetheart

Gillar

Kommentarer

  • 19 feb 2019 18:37
    paloma

    Bara passa på att njuta när tillfälle ges, det ger dig extra energi att ta hand om det jobbiga hemma❤

  • 19 feb 2019 20:23
    gittan52

    Så fint att du har funnit en egen kärlek mitt i allt annat du har omkring dig!  heart

Logga in för att skriva en kommentar.