icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Mål62kgs blogg

71 kg 62 kg 418
17 januari 2019 10:26
1

Dag 6

Angående sömn!

jag tror inte att 8 timmars sömn är ett generellt mått på vårt sömnbehov. Jag har märkt, att jag numera, dvs som pensionär, bara behöver sex timmar för att känna mig pigg och alert. Ibland blir det bara fem timmar och det gå...

Läs mer Kommentera
16 januari 2019 17:47
2

Kickstarters

Vad gör jag för fel när jag ansöker om att bli medlen i gruppen Kickstarters? Jag har ansökt två gånger men inte fått nåt svar. Ok, jag tröttnade på att vänta i all oändlighet så jag läste något annat medan jag väntade. Var det det som v...

Läs mer Kommentera
16 januari 2019 07:07
5

Dag 5

Dagen uppgift var att beskriva förändringar, trots att det bara har gått fyra hela dagar. Jo, det finns faktiskt förändringar alla redan. 

1. Bilringarna runt midjan har minskat!

2. Inget sötsug!

3. God känsla i magen.

4. Jag tyckte ii gårkvä...

Läs mer Kommentera
15 januari 2019 14:13
2

Dag. 4.

Idag känner jag mig lite risig; det ringer i öronen och huvudvärken ligger på lur. Men, jag är inte hungrig eller sugen på nåt sött. Alltid något, som fan sa när han kom till Åmål. Eller hur det nu var. Trött är jag i alla fall. Måste vila...

Läs mer Kommentera
15 januari 2019 07:05
6

Mål

Mitt mål är att gå ner 10 kilo till midsommar från 72 kg till 62.

Fördelarna med att gå ner i vikt är att man mår bättre, äter bättre mat med lchf, blir rörligare samt att man blir nöjdare med sig själv ocg därmed gladare.

jag undrar varför jag skre...

Läs mer Kommentera
14 januari 2019 13:24
1

Dag 3

Vaknade pigg och glad. Funderade på att skolka från gymmet men sansade mig och cyklade iväg. Maten är god! Men jag tycker fortfarande att registreringen är onödigt krånglig. Men jag är glad att Poloma visade mig hur man ska göra! Det gick bättr idag.

Läs mer Kommentera
12 januari 2019 18:21
2

Det gick braTack igen!

Tack vare den eminenta hjälpen har jag nu fått in alla tre måltiderna i min första dag med kickstart! Vad skönt att det finns snälla människor omkring en. 

Läs mer Kommentera
12 januari 2019 16:23
1

Tack

Tusen tack, Paloma! Vad snäll du är! Jag ska försöka få in middagen med din hjälp. 

En jättekram från mig till dig!

Läs mer Kommentera
12 januari 2019 14:27
3

Krångligt

Jag trodde att jag hade fattat när jag fick in frukosten. Sen misslyckades jag med lunchen. Fy, vad krångligt! Jag är faktiskt inte dummare än de flesta och ändå klarar jag inte den här historien. Snart struntar jag i att registrera. Matdagboken sku...

Läs mer Kommentera
12 januari 2019 10:20
3

Registrering

Nu har jag äntligen fattat hur man registrerar sina måltider. Fy, vilket krångligt sätt! Det borde gå att göra enklare. Jag gjorde fel när jag skulle ändra mängden av ett livsmedel. Annars kan jag systemet nu. 

Läs mer Kommentera
11 januari 2019 15:25
1

I morgon ska jag börja

Idag ska jag gå på vinprovning med mitt vingäng. Imorgon ska jag kickstarta med Lchf-kost. Det ska bli jätteroligt. Jag har handlat mat enligt inköpslistan och jag jag tagit fram menyn och alla recepten. Vilken god mat jag kommer att äta nästkommand...

Läs mer Kommentera