icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Mål62kgs blogg

72 kg 62 kg 4937
15 mars 2019 17:25
2

Det var förstås en bugg

Nu är problemet ur världen. Jag tackar för det. Skönt att slippa det problemet.

idag kommer en granne på besök. Hon har nyligen börjat intressera sig för lchf. Jag tänker bjuda henne på en plocktallrik med salami, serranoskinka, ostar och oliver. Det låter väl gott? Hon ska ha med en kokbok som hon köpte häromdagen. Det ska bli roligt att titta i den. Den innehåller matsedlar med sidhänvisning till recepten. Det tycker jag låter väldigt bra.

Jag har ett par bekantingar som flera gånger har bjudit mig på eftermiddagsfika. Det är dags att bjuda igen. Därför lusläser jag mina lchfrecept på jakt efter kakor. Det blir nog roligt att sätta fram lchf-kakor på kaffebordet.

I morse vägde jag 67,9 kg. Det kanske ordnar sig i alla fall. Å, vad glad jag var!

Gillar

Kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar.