icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Mål62kgs blogg

72 kg 62 kg 5880
8 februari 2019 19:26

Dag 28

sista dagen i kickstartprogrammet. Det ser inte så lovansåde ut för jag ska gå på begravning med efterföljande lunch. 

Begravningen dvs avskedet av min bästa vän var värdigt och väldigt fint. Dottern höll ett fantastiskt tal för sin mamma. Inte ett öga var torrt.

Luncken gick bra. Det var buffé mig grönsaker och gravad lax. Helt enligt metoden för mig. Sen kunde jag inte motstå tårtan. OBS den var inte söt. Det var hallonmousse med grädde och jordgubbar på en tunn men oerhört läcker botten. Det kan inte ha varit alltför många kalorier. 

I morgon tar jag nya tag. Jag ska fortsätta några veckor med den här läckra metoden.  Jag undrar hur de ska föreslå mig att göra. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.