icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Äter strikt LCHF, har 65 kg att gå ner (minst). Bloggar lite sporadiskt. Vill inte ha fler måsten, men kanske bättre att blogga här än att hänga på Facebook?
11 november 2013 14:46
2

Same same, but different!

Jag är inget bloggarämne, det är uppenbart, och faktiskt är det så att det händer väldigt lite just nu. Det lunkar på som vanligt: strikt LCHF, yoga en ggr/vecka, oftare och oftare låg stressnivå på jobbet, oftast låg stressnivå privat. Och fortfarande planerar jag att ta dagliga promenader... Samma läge, alltså, men jag har iallafall gått ner lite igen! 2 hekto, wohoo! Kan jag nå delmål 4 i år kanske? Viktnedgången är såklart aplångsam, det ser ni ju, och kanske tycker nån att jag är knäpp som är nöjd, för jag riskerar ju att tappa sugen på vägen. Men jag är själv inte orolig för det, jag mår så bra, blir så inspirerad av andra LCHFare, och jag anstränger mig verkligen inte alls! Ser det stora i det lilla, och tänker att det här gör jag för resten av livet. Gillar min viktkurva, och gillar min BMI-kurva, och gillar att klänningen jag hade i lördags satt så mycket bättre än för ett år sen. Har inte kunnat köpa en mindre storlek i vinterjacka som jag hade hoppats, men men. Det kommer!! Pepp pepp alla ni som kämpar, och en liten high five till er andra som liksom jag inte kämpar alls! (jo jag kämpar nog lite med träningsmotivationen, för jag tycker att jag borde promenera varje dag, jaja, men så kommer jag på att jag är ensamstående morsa med två halvsmå, och då tycker jag att jag kan förstå varför det inte hinns med ;))

Kommentarer

  • 11 nov 2013 15:24
    Låter som att du är supersund i ditt tänk. Skönt att se! =)
  • 12 nov 2013 13:12
    Linnex
    Hepp pepp, we all will get there in time and so schall you. Skönt och höra att du inte har bråttom, det har inte jag heller. Själv blir jag skiträdd om det går för fort och börjar äta massa igen. Träningen dock har jag lite svårt för just nu. Komma igång perioden och sen krävs det så lite för att jag sedan ska tappa sugen och motivationen igen.

Logga in för att skriva en kommentar.