icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Äter strikt LCHF, har 65 kg att gå ner (minst). Bloggar lite sporadiskt. Vill inte ha fler måsten, men kanske bättre att blogga här än att hänga på Facebook?
11 april 2013 12:11
1

Jo, jag kör!

Det blir bloggande på försök! Vem annars orkar lyssna på mitt behov av att bubbla av mig mina framgångar, motgångar och nya lärdomar? Det finns kanske en och annan matdagbokare som kör LCHF och liksom jag har supermånga kilo att gå ner. Vägde in på 135 kg, 178 cm lång, och ha då kört LCHF på egen hand i tre månader utan att ha gått ner. Efter 5 dagar på MD med strikt LCHF och försiktiga promenader varje dag hade jag tappat 3,5 kg. Första delmålet var att komma under 130 i april, och det känns ju väldigt realistiskt nu! Hade jag nu inte åkt på både halsont och feber och VAB denna vecka hade jag fortsatt att öka motionen, men nu blev det istället paus... Tillbaka i sadeln imorgon hoppas jag, för då ska iallafall VAB-ungen tillbaka till förskolan! Kämpa på alla, här ska det ordnas lunch med kycklingfilé, sparris och majo! Eminemma

Kommentarer

  • 3 maj 2013 21:25
    Pepp, pepp. Kämpa vidare!

Logga in för att skriva en kommentar.