icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Äter strikt LCHF, har 65 kg att gå ner (minst). Bloggar lite sporadiskt. Vill inte ha fler måsten, men kanske bättre att blogga här än att hänga på Facebook?
24 april 2013 23:38
1

Insikt

Jag mår så bra av LCHF, det är helt galet! Sockersuget försvinner helt när jag har ätit det min kropp mår bra av. Så jäkla skönt att få det bevisat efter att ha dippat i fokus, ätit det som serverats av andra ett par dagar, och kastats direkt ut på djupt vatten med en hungrig sockerråtta i magen som styr över både vett och förnuft. Två dagar åter med mat jag "tål", och sockerråttan har krympt och får inte luft. Mätte med måttbandet i morse, och det var roligt. Svårt att få det helt rätt gissar jag, men när det handlar om flera centimeter så börjar det ju märkas på kläderna. Trodde att jag lade in resultatet, men antingen uppdateras diagrammet underligt, eller så blev det inte sparat. Kul ändå, får mäta om.

Kommentarer

  • 27 apr 2013 13:59
    msfattie
    Visst är det underbart när sockersuget försvinner!! :0) jag hade ett snedsteg i veckan och kände direkt hur sockersuget kom tillbaka och man blir nästan tokig på sig själv. är extremt kolhydratkänslig, egentligen kanske jag äter för mycket mejeri. men det får jag se om det inte händer något på vågen sen får jag väl börja fundera över det :0)

Logga in för att skriva en kommentar.