icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 98652
En tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
29 mars 2018 21:32

vattengympa inställd

Då var påsken kommen, idag åker alla påskkärringar till blåkulla, men inte en enda har stannat och knackat på dörren för att önska oss glad påsk. Fredrik köpte godis tidigare idag för att ha i beredskap så nu finns det mer godis för oss att förtära, ojoj!

I tisdags skulle jag ha vattengympa via kommunen men under ett besök på toaletten tidigare under dagen insåg jag att jag det inte skulle bli av. Jag fixar inte tampong!
Istället grämade jag mig och hade ont och sket fullständigt i att jag skulle vara godisfri i ett par dagar så denna veckan får bli som den blir helt enkelt. Lingonveckan är en rolig vecka (eller inte). Men vågen har inte märkt av att jag nallat godis under dagarna så det är alltid något!

Imorgon efter frukost tänker jag hoppa på cykeln och cykla till det nyöppnade gymmet i stan, gymmet har visserligen varit öppen i en månad redan men det är fortfarande relativt nytt. På detta gym finns en gruppträningssal som erbjuder virtuella träningspass. Jag är väldigt nyfiken på detta. Jag har gått in i salen för några veckor sedan bara för att se hur det såg ut. Då fick jag se en projektorduk och en projektor, och i ett hörn kunde man välja träningspass. Ett exempel på träningspass man kan välja är bodypump och än så länge behöver man inte boka salen utan det är först till kvarn som gäller. Mycket spännande koncept, vi får se hur det blir med det.

På lördagar brukar jag köra bodypump, men Noel vaknar så hiskeligt tidigt så det känns som det är mitt på dagen när passet börjar (9.30), så nu på lördag har jag bokat in yoga på schemat istället (8.30), det blir nog bra ska vi se. I övrigt får vi se hur jag lägger upp mina 4 lediga dagar, men lite extra träning hoppas jag på att få klämma in nu när jag inte ska jobba.

Och idag läste jag ut tredje delen i divergent-serien. Första två böckerna lyssnade jag på ljudbok, en tredjedel av den tredje boken blev med ljudbok men sedan läste jag resten och nu är det över. Jag vet att det finns en fjärde bok men den verkar rätt fristående så det är absolut ingen brådska med att läsa den. Jag har fått ett avslut, även om en av huvudkaraktärerna är ledsen på slutet. Jag ska inte avslöja för mycket om det är så att någon här som inte läst böckerna faktiskt vill läsa.


Nej, nu ska jag lägga mig. Noel verkar vara i behov av att känna att någon ligger bredvid honom så nu får jag världens chans att tanka Noelmys här.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.