icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 73398
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
20 september 2018 13:46

uppdatering

Har inte uppdaterat på ett tag och kan säga att det inte går fantastiskt bra just nu. Har precis haft en förkylning som är på väg ut ur kroppen och snart ska vi ta farväl av kära Therese. Men på lördag hoppas jag på att komma igång lite smått med träningen igen, men om jag känner min kropp rätt kommer jag hela hösten vara lite "on and off" gällande träningen, Noel började förskolan i tisdags och kommer säkerligen dra på sig alla möjliga sjukdomar som jag kommer bli smittad med och jag jobbar redan i förskola och där blir jag utsatt varenda vaken sekund jag är på stället... så med andra ord lär jag få min beskärda del av infektioner och influensor den här hösten....
Men! så länge jag är frisk och Noel är någulunda frisk så kommer jag träna! Det kan ni skriva upp!

Så jag är i en svacka just nu. Och vikten har snarare gått uppåt även om det är knappt märkbart. Det får vara så. Även om jag inte är påverkad av dödsfallet direkt så påverkar det mig ändå på något sätt.
I söndags skulle jag prova hennes kläder och det kändes så oerhört konstigt, speciellt med tanke på att vi hade exakt samma storlek så jag kunde mer eller mindre ta hela garderoben och gå. Nu ligger kläderna i en sopsäck här hemma och jag har sagt till mig själv att jag inte ska använda kläderna förrän efter begravningen. Jag måste få säga hejdå.

Det var jobbigt när jag skulle prova kläderna och det kändes jättekonstigt, men de är jättefina så jag tar gärna emot dem... Men som sagt, det känns konstigt!

Ja, jag vet inte riktigt vad jag vill med detta inlägg. Kanske ventilera mig lite.

Jag är i alla fall glad att jag har min lilla kille som nu börjat förskolan. Idag lämnades han själv för första gången och det gick tydligen bra. Jag missade det, var endast med i tisdags eftersom jag jobbar. Imorgon ska han lämnas själv 9-14, det blir många timmar utan pappa. Jag jobbar 8.30-17.15 så jag missar inskolningen helt och hållet.

Ta hand om er där ute!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.