icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 73196
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
8 april 2018 13:04
3

Surströmming

Igår fick jag testa surströmming för första gången, så nu kan jag bocka av det på min bucketlist. Jag kan säga att jag inte tyckte om det, men man måste inte tycka om allt!

Idag kom jag iväg till gymmet i och med att jag glömde gymkortet hemma igår. Jag insåg under passets gång att jag glömt att träna biceps under de senaste gångerna, och istället kört två tricepsövningar. Detta rättades till idag.

Veckan som kommer kan jag inte gå på kommunens cirkelträningspass på torsdag eftersom vi har APT på jobbet. Jag vet inte när den börjar, men senast 17.30 och jag hoppas innerligt den börjar tidigare. Jag lägger Noel helt själv varje dag, därför kommer Noel inte kunna läggas i säng förrän tidigast 19.45 om APT börjar 17.30.

Men träningen kommer inte utebli bara för att jag inte kan träna på torsdag, tisdag och lördag ska vigas åt gymmet, och har jag tur låter maken min mig köra tabata hemma någon kväll.

Gillar

Kommentarer

  • 8 apr 2018 20:32

    Jag gilade surströmings klämma med rå lök tunbröd och mandelpotatis men nu är det inte gott längre så då blir det ingen. Smaken förändras.

  • 14 apr 2018 20:19

    Ja det är sant, precis som att det man inte tyckte om tidigare plötsligt är en delikatess.

  • 16 apr 2018 22:11

    Ja det är konstigt, jag gilade gröna ätor till maten när vi gifte oss, min fru vägrad smak dem ens, 22 år senare äter hon dem gärna, jag kan äta dem men gilar inte dem längre så det är konstigt.

Logga in för att skriva en kommentar.