icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 73201
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
22 april 2018 11:17

Styrka

Precis hemkommen från gymmet och idag kände jag mig stark, i alla fall i början av passet. Jag vet att träning ger effekt på vikten och måttbandet, men det ger även effekt på styrkan och den första övningen jag körde kändes löjligt lätt, därför blir det att öka på nästa gång. Den här gången bestämde jag mig för att helt enkelt lägga till en övning, sumosquats med kettlebell, så tog den tyngsta kettlebell jag hittade, vilket tyvärr var 16 kg (hemma har vi 20 kg). Sedan provade jag öka på en annan maskin och det gick bra.

 

Nu är jag hemma. Ska snart hoppa in i duschen och senare under dagen ska jag köra mamamageappen på nivå 6. Det blir spännande, jag var nyss på nivå 5 så jag vet faktiskt inte vilka övningar jag ska få köra än.

Jag ska även baka rabarberkladdkaka med de sista rabarberna vi har från frysen,  och förhoppningsvis få bjuda mina föräldrar på en bit när de kommer senare idag.

 

En bra söndag helt enkelt!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.