icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 100517
En tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
1 januari 2021 22:17

sov in det nya året

2020 är nu över och jag avslutade året genom att sova. Klockan 21.30 gav vi yngsta sonen sin kvällsgröt och sedan gick hela familjen och la sig. 22.00 snarkade alla 4 gott i sängen och 00.00 vaknade mamman och pappan av alla fyrverkerier som sköts utanför fönstret.
- Gott nytt år, sa vi till varandra innan vi försökte somna om.

Jag kan säga att jag såg rätt bra från min säng, inga gardiner fördragna så fick se rätt mycket fyrverkerier utan att ens behöva lämna sängen, men somna om fick väntas med tills det lugnat ner sig.

Det var väldigt skönt att få sova in det nya året, och vi startade nyårsdagen med sovmorgon till klockan 9. Men nu är nyårsdagen slut och jag är väldigt trött, så jag ska nog lägga mig så fort jag har skrivit detta.

Vi inviger också det nya året med att sluta nattamma, och det är jobbigt att jag inte ska få sova bredvid min bebis i natt. Jag kommer sakna honom massor. Men, på måndag är det slut med föräldraledigheten, så det är hög tid att sluta med nattmaten nu.

Jag börjar jobba på måndag. Jag är jättenervös! Sedan jag gick hem på föräldraledighet har en pandemi slagit till, så nu blir det att lära sig de nya rutinerna när jag anländer till arbetsplatsen på måndag. Och leta symptom... HUA

Men nu ska jag sova, så...
God natt till er andra.
Och hoppas ert 2021 blir ett fantastiskt år.
(Mitt 2021 med viktmål och dylikt börjar nu på måndag, i lugn takt.)

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.