icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 73378
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
26 januari 2018 12:37

Sluta nattamma

Då är jag snart i hamn för att beställa en ny tröja och ett par byxor. Under veckan har jag stått på + en dag, roligt nog efter mina cheatdays, sedan fortsatte det neråt. Nu står vågen på 88 kg.

Idag kom lönen och jag inser att min lön inte räcker med en veckas sjukskrivning, 80 % och att jag började jobbet 8 januari. Men maken fick betydligt mer så vi överlever. Nästa vecka börjar jag jobba 100 %. Jag ser inte fram emot det, men ska kolla om jag kan ta ledigt på torsdag. Bilen ska in på lagning då.

Inatt slutade jag nattamma. Jag ammade Noel i vanlig ordning, stannade kvar till mannen kom in och sa att nu var det dags att lämna. Jag ville inte ut. Ville bara ligga där, bredvid min underbara son, men fick snällt lyda. Sedan fick jag inte gå in på hela natten. Klockan 00 vaknar Noel som direkt letar efter mig, sedan börjar han skrika i 2 timmar. Det var jättejobbigt, men när han väl somnade om sov han till ca 8. Jag vaknade 6 som jag gjort hela veckan och bara längtade tills jag fick gå in och ge Noel en puss. När Noel sedan vaknade var jag snabb, det var han också som genast spottade ut nappen och försökte amma. Jag hade gärna ammat honom, men nu ska han endast ammas en gång per dygn.

Vi får se hur brösten mår senare...

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.