icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

22215
Med ett förflutet av ätstörningar är jag ständigt rädd för att det ska gå för långt när jag satsar på viktminskning. Därför räknar jag inte kalorier utan försöker snarare göra smarta val. Tanken är att viktminskningen ska få ta tid, lång tid och därefter precis som alla andras viktminskningar, hålla för livet (nåja till nästa graviditet).

Har en son också som livet kretsar kring. Han gör sin mamma galen jämt och ständigt men är också det bästa som någonstin hänt mig!
7 februari 2019 17:57
7

Sjukstuga

Jag ursäktar på förhand om du är äckelmagad. Dagens inlägg handlar om magsjuka från nedre regionen...

 

 

Det är inte ofta som förkylning verkligen bryter ut hos mig. Jag använder en mirakelspray som 9 av 10 gånger motar bort förkylningen på typ 2 dagar. Mirakelsprayen heter coldzyme och är något jag varmt kan rekommendera. Den är helt fantastisk! Men denna gång gick det inte att mota bort.

Samtidigt som min förkylning bröt ut på allvar så ringer förskolan. Noel har maginfluensa. Iväg och hämta sonen och hem (Jag jobbar i närheten). Efter några timmar börjar han bajsa, och det med besked! Jag får bajsblöja efter bajsblöja som dessutom rinner igenom kläderna och ner på golvet!

Noel verkar dock inte så sjuk när man tittar på honom. Busar och leker tills han sätter sig på huk och sprutar. Men han äter som en fågelunge, eller snarare mindre. Så sjuk är han däremot.

 

Så nu är det sjukstuga här hemma, men jag drömmer mig bort till när förkylningar, bajsblöjor och magsjukor är borta. Då ska jag tillbaka till gymmet och på torsdagar hoppas jag kunna köra Tabata eller något liknande här hemma i vardagsrummet. Filar lite på ett träningspass för hela kroppen på under 40 minuter (inkl uppvärmning, nedvarvning och stretch).

Kommentarer

 • 7 feb 2019 19:23
  paloma

  Det verkar vara något som går nu bland barn, båda mina barnbarn har varit dåliga i magen för några veckor sedan. Speciellt 1 åringen...

  Du får försöka locka i honom vätskeersättning så han får i sig salt också.

  Krya på er🙂

 • 7 feb 2019 20:45

  Han dricker mycket saft så han får i sig vätska, och han åt en del ris nu ikväll. Under dagen fick han i sig en hel klämmis, några havrekuddar och köttbullar. Men får be maken köpa vätskeersättning isåfall, vi har ingen hemma.

 • 7 feb 2019 20:53
  paloma

  Det låter som han har lite aptit i alla fall, man kan blanda vätskeersättning själv🙂

  Vätskeersättning för barn1 liter vatten1/2 tsk salt (ej örtsalt) 6 tsk socker eller druvsocker

  Koka upp vätskan och låt den svalna. Vätskeersättningen för barn ska smaka tårar, inte saltare än så. Smaksätt gärna med två teskedar koncentrerad fruktjuice eller saft.

  Har du barn under ett år? Då är det säkrare att ge vätskeersättning från affär eller apotek, för att undvika risken för högt saltintag vid feldosering.

 • 7 feb 2019 21:23

  Noel fyller 2 i mars så nej, har inga barn under ett år (än).
  Tack för receptet=)

 • 7 feb 2019 21:36
  paloma

  Varsågod🙂

 • 7 feb 2019 22:43
  gasten

  Gud så jobbigt när barnen är magsjuka när de är så små!

  Hoppas att han kryar på sig snart!

 • 8 feb 2019 08:51

  Tack gasten

  Hoppas innerligt att karenstimmarna kan börja räknas snart men än är det inte slut på magsjukeblöjorna och första lösa blöjan var tisdag eftermiddag.... (då endast 1 så inget vi reagerade på som inte ens såg den) ....

Logga in för att skriva en kommentar.