icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 79074
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
27 september 2020 22:12
1

Obalans

Jag är i obalans just nu. Men jag jobbar på det. Har inte så mycket att säga, men ville skriva några ord.

Har några böcker jag lånat hem som jag läser igenom, samtliga handlar om klimatkrisen. Fick hem böckerna samma dag som min farbror Anders gick bort. Fått reda på saker som inte direkt var upplyftande, men livet rullar vidare.

Mio försöker lära sig gå, börjar misstänka att han tänker skippa krypandet. Han hasar sig fram blixtsnabbt, fast när vi luftar honom är det jobbigt att hasa fram, inte konstigt, vem vill åla naken?

Hoppas ni där ute mår bättre.

Kommentarer

  • 28 sep 2020 07:58
    paloma

    Jag vet med mig att jag mår dåligt av att lägga för mycket fokus på nyheter där det bara tas fram mest negativa saker, klimatförstörelse, pandemi, dödssjkutningar, krig m.m. Jag bestämde mig på semestern för att dra ner på mitt tittande på nyheter för att inte hela tiden gå och fundera på allt elände.

    Jag försöker göra mitt bästa med miljön genom att handla lokala varor, jag köper inga påsar, kör mycket sällan bil m.m. Du kan inte ändra världen men du kan göra ditt bästa, du har detta livet och ska du då må dåligt när de som verkligen kan ändra saker inte gör sitt bästa.

    Jag förstår att du har sorg just nu och kan må dåligt av det, men njut av dina två fina pojkar och låt inte världsproblemen tynga ner dig för mycket❤

Logga in för att skriva en kommentar.