icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 60624
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
4 mars 2018 21:30

Nya jobbet

Då har min nya anställning börjat. Började det nya jobbet i torsdags, på Noels ettårsdag och idag hade vi kalas för Noel.

På kalaset bjöd vi på smörgåstårta och egengjord prinsesstårta. Vi har lite prinsesstårta kvar, men smörgåstårtan gick åt. Noel var väldigt duktig under kalaset och lät sig roas av gästerna. För en månad sedan när han var på kalas gick det betydligt sämre då han skrek och grät i princip fram till vi åkte hem igen, så jag var beredd på det värsta. Som presenter fick han bland annat en växa säng och lite leksaker. Leksakerna började han leka med så fort som det spännande presentpappret och presentsnöret städats bort.

En härlig dag helt enkelt och imorgon börjar allvaret igen. Jag ska komma in i arbetet på den nya förskolan. Imorgon har vi planering så då kan vi planera hur vi gör nu när jag blivit en del av arbetslaget (bl.a.). Och nästa vecka planerar jag styrketräning på gym på tisdag, bodypump på lördag, samt en omväg hem från jobbet på torsdag. Nu när jag bytt arbetsplats till en med gångavstånd planerar jag gå till och från jobbet varje dag, men de dagar jag gymmar blir det cykel. Jag tar även cykeln på onsdagar eftersom jag slutar 17.00 då och vill komma hem snabbt. Nästa vecka blir det dock promenad till och från jobbet först på torsdag p.g.a. planeringsdagen imorgon.

Nu blir det sängen. Vi införskaffade en övervakningskamera för en vecka sedan så jag utmanar mig själv till att lämna sovrummet och Noel varje kväll i omkring 1 h eller mer innan jag lägger mig. Förut zappade jag på mobilen en stund efter Noel somnat och sedan släckte jag lampan, så det är ganska skönt att faktiskt kunna göra annat en liten stund.

Så...
sov gott

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.