icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 73348
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
13 januari 2018 20:51

Nästan feberfri

Nu kan jag äntligen meddela att min son håller på att friskna till. Hans feber är nere på 38.0, det märks på humöret också. Idag har han orkat leka mycket mer, men han är fortfarande i behov av mycket närhet så han har sovit på oss två gånger idag. Första gången i mammas famn och andra gången tog vi beco geminin (bärsele) och tog en promenad, Noel sov sedan jättegott i pappas famn i en hel timme.

Noel har dock fortfarande hosta och ibland kommer hosattackerna, då blir Noel ledsen, mycket ledsen till och med och därmed svårtröstad.
Vi ringde 1177 idag, vi hade kommit överens om att idag var dagen då det var dags att ringa. Detta också efter att ha läst på 1177. Vi har gett Noel alvedon vid läggdags, men inte på dagarna och ville även kolla om vi kunde få ge igen ikväll om behov uppstod (på förpackningen står det att efter två dygn får man endast ge efter läkares ordination).
Svaret vi fick är att vi får ge men eftersom febern gått ner så pass mycket ska vi helst undvika det. feber är ingen sjukdom utan ett sätt för kroppen att ta hand om viruset.
Vi kommer inte ge alvedon, Noel är en glad kille nu ikväll.


Vid 19.00 ringde det på dörren, en hund och farfar kom in genom dörren. Noel spetsade genast sina ögon i både hund och farfar och skrattade till. sedan satt han i farfars knä och skrattade åt hundens framfart i hallen. Noel är inte van vid hundar, så att träffa en hund var en mycket spännande upplevelse. Noel har dock träffat hundar tidigare, senast för en vecka sedan, vilket inte var en positiv upplevelse för honom. Hundarna skall i kör och Noel som avskyr ljud blev otroligt ledsen, lägg dessutom på det faktum att han endast hade sovit 30 minuter den dagen när han träffade dem (på eftermiddagen). Men nu var roligt.

Hunden som kom på besök heter Assar och är Noels sysslingars husdjur. Jag själv är hundrädd så för min del kunde hunden gärna stannat hemma, men Assar var väldigt lugn och snäll så det gick bra.

 

Nu måste jag avsluta. Noel har fått syn på datorn och blir hysteriskt ledsen över att han inte får slå på tangenterna.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.