icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 60475
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
4 januari 2018 15:10
1

Gekås ullared

Just nu är jag på väg hem från Gekås. Vi kom dit igår, sent för shopping och frisörbesök. Jag börjar jobba på måndag och behövde lite nya kläder (jag är för stor för de kläder jag hade innan graviditeten och jag vill inte jobba i amningskläder). Jag kände också att det var hög tid att klippa håret då Noel var i magen sist jag gjorde det.

Nu var det inte jättekul att kolla kläder. Jag upptäckte att jag på Gekås har strl 48 i byxor, och XXXL på fritidsbyxor, jag borde inte bli förvånad men det gjorde mig lite ledsen. Men nu har jag matdagboken i min hand så tänkte passa på skriva lite delmål jag har.

När man gör en vikresa har jag förstått att huvudmålet är lättare att nå om man har delmål på vägen. Mitt första mål är 89 kg. Jag skulle vilja färga håret rött igen, får se om jag gör det vid 89 kg eller om jag gör det vid delmål 2: 84 kg (den vikt jag hade när jag gifte mig). Dock måste jag kolla om man får amma om man färgat håret.

 

Borde ha lite bilder i bloggen, men det får ske i ett senare inlägg. Jag har lite planer på vad jag ska göra inom kort i alla fall. Ställa mig på en tanitavåg och dela med mig av resultatet.men när jag gör det får jag inte ha ätit innan på 2 timmar tror jag. Jag fåt heller inte ha tränat, så frågan är när jag ställer mig på vågen.

 

Edit: jag äger ingen tanitavåg så jag väger mig på gymmet. Vanlig våg äger jag.

Gillar

Kommentarer

  • 4 jan 2018 17:21
    paloma

    När du stiger upp och har gjort dina behov, naken för att få den rätta vikten...på morgonen när du är tom i magen😉

Logga in för att skriva en kommentar.