icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 73397
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
14 april 2018 20:41

En dag i solen

Jag älskar solen!

Idag har jag varit ute massor. Cyklade till gymmet imorse, körde en timme och därefter blev det färd till HM där jag lämnade tillbaka lite kläder som inte satt bra. Beställde bl.a. en träningsbh där för flera veckor sedan (som kom igår). När jag provade den fick inte brösten plats haha! Jag kom även iväg till Specsavers och har äntligen beställt nya glasögon, vilket var på tiden. Jag har haft samma glasögon sedan 2011.

Här hemma har Noel fått gå fritt utanför huset. Han tog gåvagnen och gick till närmsta lekplats och gungade. Sedam hittade vi en spade och då passade han på att gräva sig sandig innan vi gick hem igen. Noel ville dock hälsa på i princip alla grannar vi har så det blev många stopp på vägen hem. En av grannarna har ett barn i Noels ålder, dock 2 månader yngre. Hon kom ut och mamman uttrycker genast "Titta här kommer din pojkvän", Noel gick fram till tösen, sedan fick han låna en leksakslastbil av flickans pappa som han lekte med tills lilltjejen tjöt till, då var Noel ingen glad kille längre.7dc299f1-353f-43bf-b52b-f626ffd268b3.JPG

Vi passade även på att inviga grillsäsongen här hemma så Fredrik gjorde potatissallad och grillade baconinlindad kyckling, det blev gott, till efterätt åt vi glass. Idag har jag cheatday så det var extra smarrigt att få äta något sött för en gångs skull. På måndag ställer jag mig på vågen för att se vad helgens festligheter har fört med sig, men innan helgen började hade jag gått ner 1,6 kg så jag har lite att ta av.

Och nu sitter jag halft nerbäddad i gästsängen medan grabben sover i stora sängen. Han var ordentligt trött efter att endast ha sovit 1 h idag. Han blev väckt av en kompressor. Imorgon får jag sovmorgon, det ska bli skönt att få dra sig en stund extra innan jag måste upp.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.