icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Eleaor

Kalorisnål 73369
En nybliven tvåbarnsmamma som jobbar på att finna balans i livet. Här skriver jag om föräldralivet blandat med träning och lite kost.
Min viktminskning är ingen hastig viktminskning då jag inte räknar/skriver upp. En balansgång helt enkelt!

Jag föredrar vegetarisk mat och är mycket bekymrad över klimatkrisen, så jag spanar även in på vegansk kost.
12 augusti 2018 21:28
2

36-37/37 slut på semestern

Imorgon börjar jag jobba och har då en lång dag framför mig. Ska gå på föreläsning på kvällen så jag kommer inte få pussa på Noel alls. Detta känns trist men jag börjar jobba 90% så jag jobbar 4 timmar mindre per vecka nu än i våras.... alltid något.

Och vikten har blivit som den blivit. Jag la i en högre och en lägre växel samtidigt och gick ner nästan 2 kg under semestern, alltså mer än jag gjorde månaden innan.... men nu väger jag inte 2 kg mindre än när semestern började.

 

Med högre växel menar jag att jag fick in mer träning under semestern och nästan uteslutet på gym dessutom. Jogingen tog också fart trots värmen, fram till 31 juli... Då så det stopp... Men i fredags kom jag ut på spåret igen.

Med lägre växel så tillät jag mig äta sött och salt i stort sett varje dag, samtidigt som jag lät mig dricka mer läsk.

 

Men nu är det slut med det. Imorgon börjar jobbet och lagom till dess är godisgömmorna tömda och ska inte fyllas på förrän till helgen. Det blir några jobbiga dagar med starkt sötsug men det kommer att lägga sig så småningom.

Träningen kan jag dock inte köra på i lika hög grad som under semestern, men under första månaden kan jag få till en del träning i alla fall. Min förhoppning är gym fredagar och söndagar och ett styrkepass på altanen på onsdagar. Joggingen tänkte jag köra tisdagar, torsdagar och lördagar. Fredrik ska nu skaffa kort så han också kommer iväg och 1 oktober börjar Noel i förskolan, inskolad och klar och då kommer joggingen mer eller mindre försvinna... om jag inte kan klämma in den vid en annan tidpunkt på dygnet...

Så, så ser det ut i mitt lilla huvud. Får se om planen håller eller om den spricker.

8be91dff-5818-4613-9686-4cf33bc308fe.JPG35667721-5d9b-48c8-95e2-4dc46d7e579f.JPG

Inget blogginlägg utan foton. Noel är så go. Han vet hur han ska charma mamma till att skippa gymmet för gos och träning på altanen istället. Då kan han ju vara med och agera vikt!

Gillar

Kommentarer

  • 12 aug 2018 22:12
    gasten

    Inte alltid så lätt att få allt att fungera med familjen,jobb träning.

    Men lycka till med allt!

  • 14 aug 2018 12:30

    Nej visst är det så. Nu har jag gjort en planering så får vi se hur pass mycket jag kommer hålla till min plan... 

Logga in för att skriva en kommentar.