icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Pro Diabetiker säger läkaren ..till allt annat jag redan har ..nu fins det inten återvändo jag orkar inat ha en sjukdom till uppe på .. 

Nu får det bara vara jag som kommer först och att hitta möster ..rutiner som jag kan följa.. och nu är jag medlem så jag kommer åt alla fineser här inne.

Skall försöka skriva i bloggen om hur långt jag går eller rättare skagt att jag kommer ut och går!
12 februari 2014 18:31
1

Dag 8 kl 18.30

Oj så fort några dagar gå ..och jag har tappat kollen på min vikt kamp. Men får ta nya tag. Så här är jag..går bra några dagar men sedna tappar jag fokus. Fast jag har tänkt på att äta mindre och bättre. Och så ligger det en trygghet i att få berätta för Er alla här på Matdagboken. Ser det hella som provtid ennu..och den blir nog längre nu när jag fick så ont, med inflation i axel mm. Läkarbesök på fredag ..får vi se vad det ger. Men vågen stog på 66.7 kg och det är ju så bra tycker jag i alla fall, med tanke på omstädigheterna. Ta en dag i taget! Myrsteg!

Gillar

Kommentarer

  • 13 feb 2014 14:54
    utter
    Pepp! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.