icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Pro Diabetiker säger läkaren ..till allt annat jag redan har ..nu fins det inten återvändo jag orkar inat ha en sjukdom till uppe på .. 

Nu får det bara vara jag som kommer först och att hitta möster ..rutiner som jag kan följa.. och nu är jag medlem så jag kommer åt alla fineser här inne.

Skall försöka skriva i bloggen om hur långt jag går eller rättare skagt att jag kommer ut och går!
5 februari 2014 06:56
2

Dag 2. kl 6.50

God morgon! Oj vågen stog på 66.8 kg, tog en drick dag som jag brukar tänka om "min" 5×2 dieten..äter ett mål om dagen.. med lite yourt till kvällen. Men det hela var nog för att jag inte har en mat sedel jag kan börja använda en ! Inte han jag kollar runt här på sidan eller, får bli kvällen uppgift. Lycka till med denna dag vikt känpande vänner!

Kommentarer

  • 5 feb 2014 12:22
    Lycka till du också! Pepp!
  • 5 feb 2014 22:26
    Tack LadyG..

Logga in för att skriva en kommentar.