icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag tror att var och en av oss har en fantastisk potential, långt bortom vad vi kan föreställa oss. Om bara vi har någon som verkligen tror på oss, som hjälper oss att se den potentialen och som utmanar oss att använda den, så tror jag att vi tillsammans kan göra världen till en bättre plats.

Då jag nyligen öppnat dörrarna för www.dagsbergnutrition.com så finns det tyvärr begränsat utrymme för coaching/mentorskap. Snabbast svar om när det finns plats får du genom att maila mig på jesper@jesperdagsberg.com.

 

Min expertis


Prestationsutveckling
Stresshantering
Emotionell kontroll
Individuell coaching
Gruppcoaching
HRV Träning


 

Mina mål
★ 30 Jan 2016 - Utmaning ★
Min första match i thaiboxning

 


Hemsida | Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram
6 oktober 2014 16:50
3

Råkade gå ner 3kg

Mitt mål har varit att gå upp eller hålla min vikt runt 75kg, och under 3 veckor så har jag jobbat mycket och avvikit från mina rutiner. Vilket resulterat i att jag nu är nere på 71kg.

Hur som helst, mina mässor har fungerat bra och nu åter till rutinerna.

Och förresten, om du vill gå med i coaching gruppen som startar den 19 oktober så lägg ett mail till mig, den är kostnadsfri..

Kommentarer

 • 6 okt 2014 17:12
  ImmaAmmi

  Sköt om dig och din hälsa. Det är lätt att glömma bort sig själv annars, emellanåt...  Ha en god vecka!

 • 6 okt 2014 17:16

  Tack för din omtanke! 

 • 6 okt 2014 18:09

  Tänk hur vi fungerar så olika. I samma situation hade jag lagt på mig tre kilo. Det är en bra tankeställare. Sköt om dig!

Logga in för att skriva en kommentar.